Dobrich Online Виж пълната версия

Американска звезда прави кавър на Преслава

2012-05-11 10:15:36

Американската поп звезда Kat DeLuna записва хита на Преслава „Как ти стои” на английски език, стана ясно от видео, което разпространи композиторът на песента Кости.

Това е първият и единствен засега сингъл, по който Преслава работи с хитмейкъра Кости.

„Как ти стои” се появи на 1 януари 2011 г. и се превърна в един от най-големите хитове в поп-фолка за изминалата година. Той даде и заглавието на албума на Преслава, който излезе през ноември.

След като парчето се превърна в хит, Преслава и Кости имаха идея да пуснат английска версия, но проектът така и не се осъществи. От краткото клипче на Кости става ясно, че кавърът на Kat DeLuna ще бъде с малко по-различен текст от този, с който Преслава изпълнява парчето на английски, а заглавието ще е „Always on My Mind”, пише сп.Нов фолк.

Румънският хитмейкър се е опитал да научи Kat DeLuna на типичните за поп-фолка извивки,към които певицата от латински произход се отнeсла с подчертано любопитство. В клипчето се вижда как тя демонстрира чупки в ханша, типични не само за поп-фолк жанра, но и за латино музиката.

Kat DeLuna прави силен старт в поп музиката с дебютния си сингъл „Whine Up” и през 2007-ма печели отличието за най-добър нов изпълнител на латиноамериканските MTV награди. Миналата година тя беше една от звездите на концерта в Ню Йорк, на който Андреа пя заедно с Кости и Шаги.