Dobrich Online Виж пълната версия

Да подкрепим Мария! Нека певицата от Добрич бъде талантът, който България търси!

2012-05-29 08:03:52

Тя е красива, тя е талантлива, тя е от Добрич! Днес Мария Драгнева е на финал! Зрителите ще определят кой е новият талант на България.

След няколко месечна борба, из между стотиците кандидати от цялата страна само 12 достигнаха до финалната права. Днес един от тях ще стане победител в "България търси талант".

 

Предаването по БТВ започва тази вечер (вторник), от 20.00 часа.

 

Напълно заслужено сред финалистите и дори сред големите фаворити за първото място е 20-годишната певица от Добрич Мария Драгнева.

 

Тя е завършила местната ПМГ "Иван Вазов". Подготвя се за кандидатстване в НАТФИЗ.

 

Участието й в "България търси талант" е първото в телевизионен формат.

 

В първия кръг тя получи три пъти категорично "да" от взискателното жури с изпълнение на хита "If I Ain't Got You", което прозвуча също толкова силно и чувствено, колкото и оригинала на Алиша Кийс. Най-емоционален в оценката си тогава бе Маги Халваджиян. "На мен ми бе супер нежно и хубаво през цялото време. Освен, че изглеждаш добре и си хубава, имаш огромен талант и пееш страхотно. Пееш с чувство и ми бръкна в сърцето.", заяви той.

 

На полуфинала пък Мария впечатли още с появата си на сцената на с ослепитлено красива и стилна визия, след което покори сърцата на жури, публика и зрители с много чувствено изпълнение на "I have nothing" - една от емблематичните песни на наскоро починалата велика певица Уитни Хюстън.

 

Победителят във втория сезон на "България търси талант" ще бъде определен със смс-гласуване тази вечер.

 

Нека подкрепим таланта на Добрич! Мария заслужава да спечели!