Dobrich Online Виж пълната версия

Стоичков ще гостува на Бербатов в Манчестър

2011-03-29 08:43:25

Камата е част от българската делегация на Конгреса на европейската професионална лига в Манчестър, която ще се води от шефа на лигата Стефан Капралов и главния мениджър Атанас Караиванов.

Христо Стоичков заминава днес за Манчестър, където ще се проведе Конгресът на европейската професионална лига. По време на престоя си там той със сигурност ще се види с Димитър Бербатов. Още вчера се търсеше връзка с Митко, за да се разберат двамата точно кога ще се видят.

Камата е част от българската делегация за конгреса, която ще се води от шефа на лигата Стефан Капралов и главния мениджър Атанас Караиванов.

Стоичков отдавна работи с европейската лига като лице на проекта “Футболът срещу глада”. Заради това той ходи и до Буркина Фасо. Камата използва престоя си в София, за да инспектира школата в Етрополе, и останал недоволен от факта, че общежитието не се пази от младите играчи на“Чавдар. Той набързо скастрил всички.

Бербатов пък се прибра в Манчестър, след като изкара няколко дни в София, за да снима реклама и да оправи следването си в НСА, където е задочник.