Dobrich Online Виж пълната версия

Капитанът на Добруджа: Няма да изпаднем

2015-10-01 10:08:43

Благодаря от мое име и от името на целия отбор на Димчо Ненов за тези прекрасни 8 месеца заедно и му пожелавам успех в Нефтохимик, каза Кристиян Димитров.

Аз не се притеснявам, че може да изпаднем и съм отпимист за мястото на отбора в групата, заяви най-младият капитан в историята на Добруджа. Това място, на което сме в момента, не отива на Добруджа, категоричен е Кико и смята, че тимът скоро ще се изкачи по-нагоре в класирането.


В събота, 3 октомври, в мач от 10 кръг на Б група предпоследният Добруджа гостува на последния Септември (Симитли).


Излизаме срещу преодолим съперник и с много воля, желание и характер можем да  вземем трите точки от това гостуване, смята Кристиян Димитров. За да победим трябва всички да сме като едно цяло и да дадем максимума от възможностите си от първата да последната секунда на мача, допълни сърцатият капитан на добричлии.


Според него серията от 6 поредни загуби след добрия старт на сезона - 4 точки в първите два кръга, се дължи на многото отсъстващи - контузени и наказани, включително и той за 3 мача, на липсата на желание и агресия, както и на спада на настроението в отбора, заради поредицата от поражения. Кико обаче смята, че при гостуването на Локомотив (Мездра) в предния кръг жълто-зелените са показали характер, а агресията и желанието на футболистите са се завърнали. Тази точка в Мездра е добре дошла и ще ни даде малко самочувствие, заяви капитанът на Добруджа Кристиян Димитров.