Dobrich Online Виж пълната версия

Костадин Ничев: Добруджа ще зимува в средата на класирането

2015-10-15 10:58:23

Със спечелените 4 точките от двете поредени гостувания се отърсихме психически от шестте поредни загуби и срещу Дунав ще можем да разгърнем потенциала, който имаме, сподели футболистът на Добруджа Костадин Ничев.

С два гола от началото на сезона той е голмайстор на отбора. Той наниза и 6 попадения в шестте летни контроли. От началото на сезона Ничев е в играл във всички линии - защита, халфова линия, атака. Общото е, че на всеки пост се раздавам на 100%, заяви футболистът на Добруджа. Готов съм да играя в тази зона, в която треньорът сметне, че ще съм най-полезен на отбора, добави той.


С негов гол Добрджа спечели гостуването на Септември (Симитли) с 1:0 в последния кръг на Б група. За мен е важно отборът да печели, а не кой е вкарал гол, сподели Костадин Ничев.


Въпреки че след десетия кръг Добруджа е под чертата, Ничев прогнозира място в средата на класирането след есенните мачове. Мачът с Дунав се явява рубикон за постигането на тази цел, смята той. В събота, 17 октомври, от 16.00 часа Добруджа е домакин на отбора от Русе в мач от 11 кръг на Б група.