Dobrich Online Виж пълната версия

Titan Fitness TOUR 2016 посещава и Добрич

2016-05-20 12:15:52

На 23 май (понеделник) от 17.30 ч. в Градски парк „Св. Георги“, до фитнес уредите пред Парк хотел „Изида“, ще се проведе организираното от Titan Fitness и Община град Добрич Titan Fitness TOUR 2016

Инициативата стартира още на 10 май като в рамките на месец ще посети няколко града в България, за да откъсне населението от заседналия начин на живот, който неминуемо води до множество здравословни проблеми.


“Titan Fitness Tour” се провежда в името на здравословния начин на живот, борбата със затлъстяването, намаляване броя на хората със сърдечно-съдови и други здравословни проблеми. Инициативата по създаването на фитнес-тур цели обогатяване на спортната култура сред обществото, обясняват организаторите.  Нашата главна мисия е по-здраво, по-щастливо, по-продуктивно местно общество!


Имаме огромното желание да разпространим стрийт фитнес и фитнес културата в България, да превърнем парковете и междублоковите пространства в атрактивни места за младите хора, и да накараме повече хора да се замислят, че движението е живот! И това турне ще има точно таква мисия - да ви раздвижи! Целта ни е да покажем колко достъпно може да бъде спортуването; Имаме за цел да разпространим нашите знания, подход и страст към редовните физически занимания, и да докажем, че здравото общество е продуктивно, креативно и предприемчиво!, допълват още те.