Dobrich Online Виж пълната версия

Точка от „червените” изпуснаха да откраднат юношите

2019-03-06 12:16:11

ЦСКА спечели срещу добричлии на терена на ВТУ „Т. Каблешков”

Юношите до 15 години на ФК „Добруджа” изпуснаха да откраднат днес точка при гостуването на ЦСКА-София в среща от XVIII кръг от Елитната група на страната. Въпреки че изиграха един от най-силните си мачове от началото на първенството, избраниците на треньора Димитър Недялков отстъпиха с 0:2 на терена на ВТУ „Тодор Каблешков” в столицата.


Младите добруджанци имаха реален шанс да поведат в резултата още в 1-ата мин., но Цветан Цветанов не успя да насочи топката в рамката след корнер. След това „жълто-зелените” осъществиха още няколко бързи влизания към съперниковата врата, но не можаха да отбележат гол. Такъв обаче „червените” реализираха при първата си по-сериозна атака в 31-ата мин. на двубоя. Второто си попадение футболистите на ЦСКА, които са водачи в класирането, вкараха в предпоследната минута на мача, когато останаха съмнения за нарушение в атака на нападател на домакините.


Яд ме е, че се разминахме с точката, защото момчетата демонстрираха хъс и самочувствие. В общи линии всичко в игрови план ни се получи, но ни липсваше гол, с който да притиснем съперника и да наложим изцяло волята си, коментира след срещата Димитър Недялков. В ХIX кръг в Добрич гостуват юношите на „Черно море” /Варна/, водени от Станислав Стоянов. Мачът ще се състои на 10 март /неделя/, а началният съдийски сигнал ще бъде даден в 11,00 часа.