Dobrich Online Виж пълната версия

Забранена биография: Издадоха "мръсните тайни" на Анджелина Джоли

2011-08-20 09:45:19

Автор на скандална биография на Анджелина Джоли твърди, че тя наела убиец, който трябвало да я ликвидира.

Мръсните тайни на Анджелина Джоли описва в нейна биография скандалният светски журналист Андрю Мортън.

Анжелина Джоли, която е майка на шест деца и посланик на добра воля на ООН, била много разстроена от публикуването на книгата, пише британският вестник The Guardian.

Биографията е съставена по разговори с неназовани източници от нейното обкръжение, но без да е потърсена нейната позиция.

"Анджелина Джоли: забранената биография" започва с разказ как в една пиянска нощ тя взела нож и порязала гаджето си, той порязал нея и двамата били облени в кръв.

Тя продължавала да се самонаранява по този начин в още няколко години. Това, според психиатъра й, успокоявало психиката и изгарящата я отвърте ярост.

Мортън твърди, че хора, които са я виждали гола по онова време казвали, че порязванията били дълбоки и всички били по гърдите и вътрешната част на бедрата - сякаш тя се отвращавала от собствената си сексуалност или искала да се накаже за нещо, свързано със секса.

В книгата се твърди, че преди няколко години Джоли, след няколкомесечно прекаляване с хероина, решила, че иска да умре по твърде ексцентричен начин.

Тя наела професионален убиец, но за щастие той я убедил да изчака поне месец и разбира се, тя размислила, пише Мортон.

Според него тя е склонна към депресии, а причината за лабилният и характер е ранният развод на родителите й - тогава тя била само на 2 години.

"Тази биография кардинално ще промени отношението на хората към Анджелина Джоли, а може би дори нейното отношение към самата себе си", коментирал Мортън пред вестника.