Dobrich Online Виж пълната версия

Ротари клуб - Добрич отбеляза 26 години дейност

2023-06-12 07:07:18

През изминалия уикенд Ротари - Добрич отбеляза 26 години работа на ротарианците от златна Добруджа в полза на обществото

Една от основните каузи на Ротари е образованието. Затова Ротари клуб Добрич решава да вложи повече време, енергия и средства в негова подкрепа, като стартира проекта "Бъди съвременен будител!" в партньорството с клуб "Знаете ли български език?" към СУ "Св. Климент Охридски" в Добрич. 


Поставено е началото на поредица от срещи между учители, ученици и директори на училища с лектори от програмата „Сподели и вдъхнови!“, чиято мисия е чрез личните истории на всеки от тях да се мотивират децата и техните учители.  


Следващата цел е организирането на конференция "Училище за успех“. В нея, в партньорство с РУО - Добрич и сдружението "Сподели и Вдъхнови", бизнес общността и образователната общност ще се срещнат, за да споделят добри примери за обучение, мотивиране, управление и развитие на човешкия потенциал. Целта на Ротари - Добрич е да се направи мост между образованието и бизнеса, в помощ на зрелостници и абсолвенти да направят своята първа крачка в професионалната си кариера.