Dobrich Online Виж пълната версия

Четири кражби през уикенда в Добричка област

2023-08-14 07:48:30

Задържан е един от извършителите

На 11 август, около 18:50 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил „Фолксваген“, паркиран на територията на местността „Болата“, обл. Добрич. Установено е, че чрез използване на техническо средство, неизвестен извършител е проникнал в МПС. По данни на тъжителя е извършена кражба на раница с намиращите се в нея лаптоп и лични вещи. По случая е образувано досъдебно производство.


На 12 август, около 08:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от хотел, находящ се на територията на к.к. Албена. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал през незатворена врата на тераса в стаята. По данни на тъжителя е извършена кражба на мобилен телефон и сумата от 80 лева. По случая е образувано досъдебно производство.


На 13 август, около 00:45 часа е получено съобщение за извършена кражба от апартамент, находящ се на територията на кв. „Балик“ в град Добрич. Установено е, че чрез отключване на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на сума пари. По случая е образувано досъдебно производство.


На 13 август, около 04:25 часа в град Добрич е задържан 47-годишен мъж. В хода на работа е установено, че същият е извършител на кражба на мобилен телефон По случая е образувано бързо полицейско производство.