Dobrich Online Виж пълната версия

Йордан Йорданов се кандидатира за нов мандат за кмет на Добрич

2023-09-16 09:28:56

В предстоящите избори към местната коалиция "ДБГ" се присъединяват и партиите "Има такъв народ" и "ВМРО". Водач на листата ще бъде Йордан Йорданов, а останалата подредба предстои да бъде обявена

"За мен е много важно не толкова партиите, колкото личностите, които влизат в нашата местна коалиция. Не изневерявайки на себе си, ние винаги сме били честни към хората. И този път ще се явим с местна коалиция, която се разширява и привлича повече хора, които са за каузата Добрич.


Свършихме много проекти - на първо място водния цикъл, много асфалтирани улици, много санирани училища, санирани детски градини, детски ясли, много междублокови пространства. 


Да, свършихме много работа, но има още много да свършим и продължаваме да работим независимо, че предизборната кампания вече реално е започнала, но искам да кажа нещо по-важно. От всичко изброено до момента като проекти, които сме реализирали, мисля че по-важното е това, което постигнахме през последните 8 години.


Днес по всяко едно време можем да си говорим за всяка една плочка на центъра, за всяко едно дърво. Въпреки, че знаем как беше реализиран центърът преди повече от 10 години - с проект натъмно, с тънки плочки, ние направихме един нов модел - да бъдем максимално открити, с конкурс и избран проект от хората на Добрич. Затова и днес ви заявявам, че най-голямата партия, която стои до всички нас е партията на хората. За нас най-важни остават хората на Добрич и каузата Добрич да се развива бързо и важните проекти за Добрич да не се спират.


Това, което мога да заявя категорично е, че ние ще започнем центъра и ще започнем реализацията на индустриалната зона - жизненоважни неща за отваряне на работни места и за облика на Централна градска част.


Искам да благодаря на всички колеги, които са застанали днес зад тази кауза. И ви уверявам, че всеки един от тях и работата на всеки един от тях е единствено и само една - каузата на Добрич, да останем всички ние да живеем в Добрич" - каза кметът на Добрич Йордан Йорданов.