Dobrich Online Виж пълната версия

Самотна майка на четири деца от Добрич, бореща се с множествена склероза, се нуждае от помощ

2023-09-26 09:43:41

Всеки, който иска да подкрепи каузата на "Подай ръка\Заедно за по - добро бъдеще" за Радостина и нейните деца, може да направи това чрез превод по сметка или дарение

За съжаление, съпругът на Радостина умира и тя остава с грижи за своите четири деца - Кристияна, (2г.), Александър (4г.), Тея (12г.) и Светлин (17г.). Радостина се разболява от множествена склероза, а освен грижите за децата си, се налага да полага грижи и за своя баща, който е прекарал инсулт, засегнал мозъка му и е на легло. По професия самотната майка е масажист, но в момента е безработна.


За да бъде погребан мъжът й, се е наложило семейството да тегли заем. При взетия заем от 3 хиляди лева, сега те трябва да върнат повече от 7 хиляди. За да имат пералня, тяхна позната им я и взела на изплащане и този разход също вече е изцяло дължим от самотната майка. Състоянието на жилището им също не е добро. Имат нужда от нова спалня, две единични легла и нов хладилник. Децата имат нужда и от бюро, Светлин обича компютри и иска да се занимава с това, необходим му е лаптоп. На семейството са необходими средства за лекарства, храна и битови разходи. Дължат суми за ток и вода. 


Радостина и децата и имат нужда от дрехи и обувки. За децата са нужни също и учебни материали - раници, тетрадки, химикалки. 


Дрехи: 


Криси - 90см, обувки 22 номер 


Александър - 110см, обувки 26/27 номер 


Тея - горнища С размер, долнища - Л,ХЛ, обувки - 39 номер.


Светлин - ХХЛ, обувки 45 номер.


Радостина - Л, ХЛ, обувки 38-39 номер. 


Всеки, който желае, може да подкрепи каузата на "Подай ръка" за Радостина и нейните деца, чрез сметка: 


BG60STSA93000027878362 


Банка ДСК/STSABGSF


За Подай ръка ЗПДБ


Основание: Дарение за кауза на Подай ръка 10


PayPal: bg.organizationfbf@gmail.com 


Всеки, който иска да подкрепи семейството и лично, или да получи допълнителна информация, може да се свърже с екипа на "Подай ръка" на телефон 0893/025-067 (10:00-17:30ч.).