Dobrich Online Виж пълната версия

Представяне на кандидатите за общински съветници  на ПП "Възраждане" за община Балчик

2023-10-21 18:25:48

Марин Попов
Здравейте скъпи съграждани. Казвам се Марин Минков Попов и като водач на листата за общински съветници на ПП“Възраждане“ имам честта и удоволствието да ви представя нашите кандидати. Всеки един от тях разполага със своите лични качества и добродетели, а всички заедно като един отбор сме непобедими. Както всички жители на  нашата община, така и ние знаем и разбираме проблемите пред които е изправена тя. Дългите години на липса на решения и отсъствие на положителни промени превърнаха община Балчик в едно празно място, в място което хората напускат! Само чрез общите ни усилия можем да върнем старата слава на Белият град. Осъзнаваме, че сами ковем съдбините си и сме готови да защитаваме своите позиции пред всекиго и навсякъде. 
 Аз съм на 39 години, роден и израснал в град Балчик. Имам богат опит в различни сфери на индустрията и търговията. Последните 6 години развивам свой собствен бизнес в сферата на електро-инжинерните решения. Щастлив съпруг и баща на три сладки дечица.
Готов съм да се боря за задържането и привличането на млади семейства в Балчик и връщането на чарът на тази малка черноморска община.


Красимир Донев Калчев
Роден  и израстнал в гр.Балчик.На 41 години ,с две деца. Завършил съм средно-специално образоване в гр.Балчик. Притежавам собствен бизнес  в сферата на ресторантьорството и  търговията с хранителни и нехранителни стоки.
Туризмът е основен поминък в нашата община. Затова смятам, че Балчик има нужда от специализиран отдел по туризъм, който да се занимава изцяло с изграждане на устойчива стратегия за удължаване на туристическият сезон и развитите на културния туризъм.


Татяна Заимова
Казвам се Татяна Бисерова Заимова.
Родена съм в Гоце Делчев.През 2002 год. завърших обучението си в МК "Йорданка Филаретова" към Медицински университет София.А през 2012 год. се дипломирах като лекар по дентална медицина в Медицински университет "Проф.д-р Параскев Стоянов" в град Варна!
Живея, работя и развивам професионално в Балчик от последните 12 години.

„Здравето е нашето богатство, а тялото е нашият храм.“
Затова вярвам, че насърчаването към профилактика и здравословен начин на живот е най-добрата инвестиция, както на отделния човек, така и за жителите на община Балчик.


Николай Транулов
Казвам се Николай Петров Транулов. От град Балчик. Управител съм на строителни проекти. Завършил съм полу-висше образование в „Барнет и Саутгейт“ с профил обзавеждане и окабеляване на електрически инсталации. Имам и висше образование от „Професионална академия на науките Лондон“ с профил управление на строителни проекти.
Натрупал съм дългогодишен опит в строителната индустрия с успешно завършени проекти в Европа и България. По настоящем ръководя два проекта в сърцето на Лондон на обща стойност 53 млн. паунда.
Смятам, че трябва да опазим архитектурният облик на  Балчик  с правилно планиране и отговорност към  културно-историческото ни наследство.
Дилян Димитров 

Казвам се Дилян Георгиев Димитров и съм родом от гр. Балчик. На 36 години съм.
Възпитаник на СОУ "Христо Ботев". 
Определям себе си като скромен, съвестен и отговорен човек. 
  Пътувал съм много и до различни места по света. Срещал съм се, работил и живял с хора от различни култури и етноси. Затова смея да твърдя, че имам широка обща култура и мироглед.
Владея английски език свободно. 
   В момента работя в сферата на търговията с вино и спиртни напитки. 
   Интересите ми са политика, социология и история. През свободното си време обичам да спортувам и да чета книги.
  Вярвам, че човек трябва да живее животът си така, че да бъде полезен на другите. 

Асен Борисов Иванов
 Роден съм през 1971г. в гр. Добрич. Oт 5 години живея в гр. Балчик. Завършил съм висше образование в ТУ Варна, инженер по електроника –степен магистър. Работил съм в сферата на производство, монтаж и обслужване на промишлено оборудване. Семеен с пораснали деца. 
 Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас. Това, което сме направили за другите, остава завинаги.  Затова моите решения и дела като общински съветник ще бъдат насочени към създаването на нещо трайно и полезно за поколенията след нас.
Георги Ненков
За хората, които не ме познават. Казвам се Георги Атанасов Ненков от гр. Балчик. Израстнал съм  и съм завършил образованието си в Белият град.
Работя и развивам семеен бизнес повече от 20 години. Фирмата оперира предимно на територията на община Балчик. Надявам се да съм оставил впечатления за точност и коректност сред хората ,които  ме познават.
Смятам, че честността и съобразяването с желанията на жителите на община Балчик  трябва да бъдат най-важните“опори“ при работата на всеки един общински съветник, така както честността и вниманието към клиентите е важно за развитието  на всеки един частен бизнес.
На предстоящите избори може да подкрепите мен и моите съмишленици, в борбата ни отново да възродим община Балчик и тя пак да стена любимо място за създаване на семейства, отглеждане на деца и развитие на бизнес! ПП “Възраждане“ и нашата листа за общински съветници е инструмент във вашите ръце, използвайте го отговорно за „Възраждане на Балчик“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!