Dobrich Online Виж пълната версия

Пълна подкрепа от ИТН за кандидат-кмета на Каварна Елена Балтаджиева

2023-10-23 16:43:45

Депутатите Тошко Йорданов, Александър Вълчев и Павела Митова от ПП „Има такъв народ“ дойдоха в Каварна за да изразят подкрепата си за кандидатурата на Елена Балтаджиева за кметското място в морския град

Александър Вълчев разказа за участието на Елена Балтаджиева в „Шоуто на сценаристите“. В предаването са обсъдени проблемите, върху които кметицата е започнала да работи и дейностите, които развива за общината. „Тя е тръгнала по един път, в който има нужда от подкрепа от всички вас. За да стане това наистина както трябва, трябва помощ и от нас. Затова ние се присъединихме към нея“. 

„Наистина има такъв народ. Има и такъв град - Каварна. Трябва да вървим напред или настрани, назад – никога. Така че напред с номер 69“, апелира кандидат-кметицата.

„Изключително ми е приятно да съм тук при вас. Още повече, че местните избори са хубав повод. Местните избори са хубав повод, защото това е моментът, в който хората на даден град могат да сменят предишното ръководство, ако не са доволни и да започнат наново с нови хора, които не би трябвало да ги излъжат“, започна Тошко Йорданов.

Депутатът от ИТН изрази увереност в управленските възможности на Елена Балтаджиева. „Вярваме, че ви предлагаме кандидат за кмет, който ще върши работа за вас. И ако не върши работа за вас, ще го контролираме, както вие, така и и ние. Защото тези, които отиват в общината - и кметът, и общинските съветници, на които се надявам да делегирате доверие, те всъщност трябва да знаят, че са ваши служители и вие ги назначавате". Йорданов отбеляза, че гражданите са длъжни да изискват от своите кметове, а кметовете на свой ред са длъжни да правят каквото могат, за да бъдат от помощ. 

„Един кмет има възможност да направи града си по-добър. Така е. Не му е необходима централна власт. Да, важна е. Ние в парламента ще подкрепяме всякакви инициативи колкото можем“, допълни Йорданов.

„Трябва да осъзнаете, че в този момент, в деня на местните избори, силата в този град е във вас. Не в тези, които взимат административните решения. Точно обратното е - във вас е. Надявам се да постъпите разумно, защото ако вземете правилното решение, ще вървите напред. Ако не - няма да има на кого да се сърдите, защото силата наистина е във вас по време на избори“ заключи депутатът от ИТН.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!