Dobrich Online Виж пълната версия

Коледни турнири по шах организира клуб "Енергия" в Добрич

2023-12-08 10:35:45

Турнирите, които ще се проведат в рамките на три дни, стартират на 22 декември във Висшето училище по мениджмънт в Добрич

Два турнира по класически шах по швейцарска система в шест кръга за малки и големи организира преди Коледа спортният клуб „Енергия“ гр. Добрич с председател Тодор Тодоров. Домакин на събитието е Висшето училище по мениджмънт. 
Първият турнир Опен III Стандарт Добрич е за играчи с международен рейтинг до 2 400. Той ще се проведе на 22, 23, и 24 декември 2023 г. Регистриран е в сайта на Световната организация по шах и е валиден за международен рейтинг на ФИДЕ по стандартен шах. Първият кръг на проявата стартира в 16.30 ч. на 22 декември. 
Вторият турнир е за деца на възраст до 10 г. с начало 8.30 ч. на 23 декември. Организаторите имат готовност да посрещнат всички малки и големи почитатели на шаха от страната и чужбина, които желаят да вземат участие в спортната проява. Регистрация, жребий, дата и час на отделните кръгове, резултати и друга информация ще се публикува в най-големия европейски портал за шах. Главен арбитър на събитието е международният съдия Андрей Фурка от Румъния с помощници Тома Киряков и Петьо Рибаров. 
Подробности можете да откриете тук. Заявки за участие могат да се направят на електронна поща energy_dobrich@abv.bg и на тел: 0878 338075