Dobrich Online Виж пълната версия

Петима задържани с наркотици в Добрич

2024-01-08 10:21:12

Нарушителите са задържани за срок от 24 часа

На 5 януари, около 14:15 часа в град Добрич е извършена проверка на 33-годишен мъж. В хода на проверката е установено кафяво вещество, реагиращо на хероин. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 5 януари, около 18:10 часа в град Добрич е извършена проверка на 30-годишна жена. В хода на проверката са установени суха тревна маса, реагираща на канабис и кристално вещество, реагиращо на амфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 5 януари, около 17:10 часа в град Добрич е извършена проверка на 39-годишен мъж. В хода на проверката са установено пет броя пакетчета с кафяво вещество, реагиращо на хероин. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 6 януари, около 15:00 часа в град Добрич е извършена проверка на 31-годишен мъж. В хода на проверката е установена ръчно свита цигара със суха тревна маса, реагираща на канабис.  По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 6 януари, около 13:30 часа в град Добрич е извършена проверка на 41-годишен мъж. В хода на проверката е установен найлонов плик със суха тревна маса, реагираща на канабис.  По случая е образувано бързо полицейско производство.