Dobrich Online Виж пълната версия

Форум "Не на зависимостите" започва в Младежки център утре

2024-01-11 16:34:15

Срещи относно зависимостите ще бъдат проведени утре и вдругиден с адвокат, лекар и юрист. Петък вечер следва и хепънинг, с участието на таланти от Добрич

Утре в интервала от 11:30 до 17:30 часа ще се състоят срещи с лекар, психолог и юрист на тема: "Трудностите, преодоляването и оцеляването". Дискусии със специалистите отново ще има на следващия ден (събота) от 09:30 до 15:30 часа. Срещите ще се осъществяват в зала 6 на Младежкия център.

Утре (петък) от 18:30 часа в Концертната зала на Младежки център ще се проведе и концерт за превенция на зависимостите, организиран от Сдружение "Старс Академи"- Варна.
Участие ще вземат вокални и танцови школи на Добрич. Ще се включат Студио за вокално обучение "Зонели" с вокален педагог Елена Карабельова, Арт център "Палитра" с арт директор Иван Иванов, хореограф Гергана Пейчева с вокален педагог Анелия Иванова, Хип хоп формация "NNS Сrew" с хореограф Миглена Георгиева, Танцов ансамбъл "Добротица", при Общински Младежки център "З. Стоянов" с хореограф Юрий Митев, Детска танцова школа "Жътвари" с ръководител Антоанета Добрева и други.