Dobrich Online Виж пълната версия

Галин Костадинов с награда от министъра на спорта

2024-04-04 17:28:47

Министър Димитър Илиев награди медалисти от международни мастърс форуми

Галин Костадинов беше награден от спортния министър за сребърния медал, който спечели в тласкането на гюле на  Европейското първенство по лека атлетика в зала в Торун, Полша. Освен Костадинов  плакети  получиха атлетите  Магдалена Христова, която триумфира с титлите в скока на дължина и в спринта на 60 м с препятствия и Таня Димитрова, която завоюва бронзово отличие в маратона. 
За успехите на Зимните световни мастърс игри с почетни плакети бяха наградени Антон Кирчев, който триумфира с две титли в състезанията по биатлон и Тодор Машов, завоювал един златен и два сребърни медала в ски бягането. 
Отличени бяха и медалистите от Световното мастърс първенство по плуване в Доха – Вадим Лепски (златен медал на 200 м съчетано и бронзово отличие на 200 м гръб), Петко Главинов (сребърен медал на 200 м съчетано и бронзово отличие на 100 м свободен стил), Долорес Алварадо (сребърен медал на 100 м бруст) и Веселина Стаева (бронзов медал на 50 м бътерфлай).     На церемонията в ММС присъства и председателят на Българската мастърс федерация Здравка Йорданова.