Dobrich Online Виж пълната версия

„Великов Строй Инвест”: Все по–широко приложение намират сглобяемите контейнери

2024-05-31 14:13:48

Все по-голяма популярност набират сглобяемите контейнери у нас, защото са практични, лесни за доставка и монтаж, без нужда от подемна техника

Сглобяемите контейнери са изключително функционални,  тъй като могат да бъдат произведени по индивидуален проект, с различно разпределение на помещенията и различни размери- едноспални, двуспални и др. Нивото на оборудване същото може да бъде по задание на клиента. Възможни опции за фасадата са термосайдинг, камък,  допълнителна изолация с вата и цветен панел. Интериорните решения са ламинат или балатум , баня с душ-корито или подов сифон с параван. Подходящи са както за живеене, така и за офис, гараж, търговски обект, ваканционен имот и какво ли още не.

Контейнерите  са  бюджетно и бързо решение, което е другата причина за повишеното търсене, отчита управителят на „Великов Строй Инвест”.

Всички контейнери, които предлага „Великов Строй Инвест” са оборудвани с ЕЛ и ВИК инсталации.

„Великов Строй Инвест” предлага  два модела конструкции (с дебелина 1.5 мм и 2 мм) и два варианта за изолация с термопанели (4 см EPS и 5 см полиуретан).
Най продаваните модели са два стандартни размера - 600х240 см и 700х300 см.
В случай, че имате нужда от контейнер със специфични размери, „Великов Строй Инвест” може да го изработи по ваше желание.

Контейнерите, които фирмата предоставя са в разглобен вид, а монтажът може да се извърши от екип на „Великов Строй Инвест” на място, без необходимост от подемна техника.

Друго важно предимство е  лесното узаконяване като преместваем обект, за което квалифицираният екип на фирмата може да съдейства при нужда.

„Великов Строй Инвест” предлага строителни услуги, търговия с инертни материали, хумус, оформление на дворни места, декорация,продажба на оградни решения и др. Екипът може да се погрижи за цялостното оформление на имота- направа на ограда, канализация, барбекю, паркинг и др.

Създайте вашия ваканционен рай далеч от градския шум по ваш проект и идея.