Dobrich Online Виж пълната версия

Албена ще посрещне 55-я си рожден ден с богата концертна програма

2024-06-23 09:30:22

Цигуларят Васко Василев, Веселин Маринов и ансамбъл „Българе“ са сред гост – изпълнителите в празничната музикална фиеста

През лятото на 2024 г. ваканционно селище „Албена“ ще отбележи своята 55-та годишнина. По повод празника са предвидени редица спортни и културни прояви, като акцентът е поставен върху концертната програма, превърнала се в запазена марка за комплекса.

Музикалната фиеста ще открие румънският поп изпълнител Mihai Traistariu на 6 юли. На 13 юли сцената ще завладеят талантливите танцьори от ансамбъл „Българе“, а на 20 юли ще гостува пианистът Страцимир Павлов. Веселин Маринов ще изпее най-известните си песни на 27 юли в курорта, а 3 август е запазен за българската група DO SHO BAND.

За поредна година свой концерт в Албена ще има рап изпълнителят 100KILA на 10 август, а на 17 август – певицата Диана Дафова.

Рождения си ден Албена ще посрещне на 24 август с концерт на цигуларя Васко Василев. Финал на празненствата на 31 август ще сложи една от най-старите варненски рок крупи - Mr. Hard.