Dobrich Online Виж пълната версия

В Балчик задържаха шофьор на товарен автомобил с 1,27 промила алкохол

2024-08-19 10:58:22

Други двама са задържани в Добрич, седнали зад волана след употреба на наркотици

На 16 август, около 14:40 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 20-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за употребата на метаамфетамин. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 17 август, около 23:10 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 29-годишен мъж. В хода на проверката е установено бяло вещество, реагиращо на метаамфетамин. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за кокаин. Задържан за срок от 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

На 18 август, около 22:20 часа в град Балчик е спрян за проверка товарен автомобил „Фиат“, управляван от 41-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 1,27 промила. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.