Dobrich Online Виж пълната версия

Задържаха трима водачи, шофирали след употреба на наркотици

2024-08-27 11:15:43

Водачите са в ареста за 24 часа

На 26 август, около 19:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 36-годишен мъж. При извършения тест за употреба на наркотични и упойващи вещества, е отчетен положителен резултат за амфетамин и метаамфетамин. В хода на проверката е установено кристално вещество, реагиращо на амфетамин. Мъжът е задържан за срок от 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

На 26 август, около 09:40 часа по главен път I-9 в района на с. Топола, обл. Добрич, е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от неправоспособен 34-годишен мъж. При последвалия тест за употреба на наркотични и упойващи вещества, е отчетен положителен резултат за канабис. Мъжът е задържан за срок от 24 часа. 

На 26 август, около 23:15 часа в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 28-годишен мъж. При последвалия тест за употреба на наркотични и упойващи вещества, е отчетен положителен резултат за метаамфетамин. Водачът е задържан за срок от 24 часа. 

По случаите са образувани досъдебни производства.