Dobrich Online Виж пълната версия

Областният управител Румен Русев пожела успешна нова учебна година на ученици и учители

2024-09-15 10:02:49

Румен Русев поздрави децата, техните родители и преподавателите по повод първия учебен ден


Поздрав към учениците, техните родители и учителите отправи по повод първия учебен ден областният управител на Добрич Румен Русев.

„Отново е средата на месец септември и отново празничен трепет има във всеки дом с биенето на първия училищен звънец на новата 2024/2025 учебна година. Най-нетърпеливи са винаги децата, защото за някои тази учебна година ще е първа, за други – ще е поредна, а за трети – ще бъде последна.“ – се казва в поздравителния адрес от областния управител.

Той поздравява учениците с началото на новата учебна година като им пожелава да са здрави, креативни и успешни. Към учителите Румен Русев отправя пожелание да са силни и да не губят вяра, за да имат поводи за гордост и радост от постигнатите успехи на учениците си. На родителите областният управител пожелава да са подкрепа за децата си и да бъдат техен пример.

Бъдете подкрепа на децата си, бъдете техен пример и вярвайте  на техните учители, защото отговорността за нашите деца е на всички нас! Здрава и успешна да е учебната 2024/2025 година!