Dobrich Online Виж пълната версия

DS Park посрещна над 5000 посетители на първия Teen Boom Fest в Добрич

2024-09-25 15:11:57

На 21 септември DS Park – първият ритейл парк в град Добрич – стана домакин на един от най-мащабните младежки фестивали в България

На 21 септември DS Park – първият ритейл парк в град Добрич – стана домакин на един от най-мащабните младежки фестивали в България. Teen Boom Fest гостува за първи път в Добрич и привлече над 5000 младежи, като акцентът на събитието беше поставен върху социални теми като превенцията на наркотиците, агресията и кибертормоза.

Събитието започна в следобедните часове на 21.09 с фен срещи с някои от най-обичаните инфлуенсъри и влогъри в България - ARTi, Йоан-Петър, Megsun, Linsho, Ei Bo, Presinka и Black Gogo, които предизвикаха огромен интерес и събраха стотици млади фенове около себе си. Присъстващите имаха възможност не само да се срещнат и снимат с любимците си, но и да участват в игри и активности, специално подготвени от екипа на DS Park. Атмосферата беше изпълнена с много усмивки, а гостите се забавляваха през целия ден.

Вечерната част на фестивала беше кулминацията, когато на сцената се качиха популярните изпълнители Torino & Pashata и I.N.I., които изпълниха хитовете си пред развълнуваната публика. Техните изпълнения превърнаха събитието в истински празник за младежите от Добрич и околните региони.

„За нас в DS Park е истинско удоволствие да бъдем домакини на първия Teen Boom Fest в Добрич и областта. Горди сме, че нашият ритейл парк служи за платформа, която обединява млади хора и създава среда за важни разговори относно превенцията на наркотиците, агресията и кибертормоза,“ сподели Камен Крумов, управител на DS Park, при откриването на фестивала.

Основни партньори на събитието бяха Община Добрич, DS Home, DM, ресторант Фесто и банка ДСК, като с тяхната подкрепа фестивалът се превърна в незабравимо събитие за всички присъстващи. Екипът на DS Park вече загатна, че това е само началото и че предстоят още много подобни инициативи, които да донесат радост и забавления за жителите на Добрич и региона.