Dobrich Online Виж пълната версия

Комфорт и забавление за малки и големи в обновения детски център Палавници

2024-10-04 12:05:50

Създаден с мисъл за децата и техните семейства, центърът предлага разнообразни занимания, които осигуряват весели и активни моменти за всички възрасти

Детски център Палавници е идеалното място за комфорт и забавление както за малки, така и за големи! Сега в обновената си обстановка и меню, центърът предлага всичко необходимо за един незабравим празник или просто ден, изпълнен с радост и смях.

Независимо дали става дума за малко дете или за по-голямо, центърът разполага с разнообразни игри и забавления, които ще направят деня вълнуващ както за децата, така и за родителите. Детски кът „Палавници“ е готов да направи празника специален.

Какво предлагаме:

•    Дискотечен кът: Специално за по-големите деца сме създали зона за танци и забавления с музика, където те могат да танцуват и да се забавляват с приятели.
•    Ех Бокс (Xbox): Видео игри и предизвикателства за любителите на електронните забавления – идеално за по-големите деца, които искат да се състезават със своите приятели.
•    Игрови зони за малките: Безопасни и забавни зони за най-малките, където те могат да играят, учат и се наслаждават на деня си в компанията на други деца.

Пакети за рождени дни:

Предлагаме различни пакети за рождени дни, които могат да бъдат адаптирани според предпочитанията и нуждите ви. С нас можете да организирате незабравим празник, изпълнен с игри, смях и страхотни моменти.
С новите атракции и освеженото меню, Детски център "Палавници" е готов да посрещне всяко дете и неговото семейство с много радост и внимание. Заповядайте при нас още днес и подарете на децата си моменти, които ще запомнят дълго време! А докато децата ви се забавляват, вие можете да се отпуснете и да се насладите на уютна атмосфера, споделена с приятели, и чаша ароматно кафе Richard.

Ще ни намерите на адрес: гр.Добрич ул.”Кирил и Методий”41,ет.2