Dobrich Online Виж пълната версия

Община Каварна участва в Международното изложение „Културен туризъм“ 2024

2024-10-11 11:35:30

ХIХ-то издание на специализираното изложение във Велико Търново събра над 30 общини, туристически компании и културни институти

От 8 до 10 октомври Велико Търново беше домакин на Международното изложение „Културен туризъм“ 2024, което се проведе в сградата на Бизнес Център Велико Търново (BCVT). Специализираното изложение, организирано в партньорство с националните организации на туроператорите, хотелиерите и ресторантьорите и със съдействието на Министерството на туризма, събра представители на над 30 български общини, туристически компании и културни институти.

Община Каварна отново се включи активно в събитието със собствен щанд, който привлече множество посетители още в първия ден. Сред тях бяха кметът на Велико Търново д-р инж. Даниел Панов, председателят на Общинския съвет Венцислав Спирдонов, туроператори, общинският съветник Димитър Манолов, както и г-н Николовски, собственик на верига хотели в Гърция. Инициативата предостави отлична платформа за популяризиране на културния и туристическия потенциал на Каварна и създаване на нови партньорства.