Dobrich Online Виж пълната версия

Арх. Надежда Пампорова кани гражданите на Добрич да обсъдят новия културен правилник

2024-10-18 07:07:19

От 21 септември до 24 октомври 2024 г., Община Добрич обяви обществено обсъждане на новия Правилник на Програма „Култура", който ще бъде представен за гласуване на предстоящо заседание на Общинския съвет

Арх. Надежда Пампорова, председател на Постоянната комисия „Култура, вероизповедания и етнически въпроси“ в Общинския съвет на Добрич, кани гражданите на обществено обсъждане на новия Правилник на Програма „Култура“.

Срещата ще се състои днес, 18 октомври, в 11:30 часа в Малката заседателна зала на втория етаж в сградата на Община град Добрич.

„Вашето мнение е от изключителна важност за мен, защото заедно правим нашия град по-добро място за култура и творчество“, обръща се към своите съграждани арх. Пампорова. „За да бъда сигурна, че този правилник ще насърчава развитието на културата в Добрич, ще дава равен шанс на всички участници, ще управлява финансовите средства на общината разумно и ще подкрепя таланта на малки и големи артисти, ви каня заедно да обсъдим всички предложения и преценим тяхната актуалност и полезност за нашия град“, допълни още тя.