Dobrich Online Виж пълната версия

Да подкрепим талантливата Мария!

2012-04-24 06:15:31

Добричлийката Мария Драгнева днес излиза на полуфинал в "България търси талант". Класирането й напред зависи от подкрепата на зрителите.

След като получи три пъти категорично "да" от членовете на журито, Мария се класира за полуфиналите.

 

Участието на певицата от Добрич, която очарова всички с невероятно красив глас и артистизъм, е днес. Предаването, което вече е на живо, започва в 20.00 часа.

 

В този етап на "България търси талант" оценката поставят зрителите, изпращайки смс-и за своя фаворит.

 

Припомняме, че в първия кръг 19-годишната Мария Драгнева впечатли взискателното жури с изпълнение на хита "If I Ain't Got You", което прозвуча също толкова силно и чувствено, колкото и оригинала на Алиша Кийс. Още с качването си на сцената Любен Дилов при вида на сексапилната добричлийка се пошегува, че от него вече има "да" и тя продължава. След изпълнението на песента той, останалите двама в журито и цялата публика бурно аплодираха Мария. Дилов потвърди своето "да", след него това стори и специалистката в музиката Хилда Казасян. Най-емоционален в оценката си бе Маги Халваджиян. "На мен ми бе супер нежно и хубаво през цялото време. Освен, че изглеждаш добре и си хубава, имаш огромен талант и пееш страхотно. Пееш с чувство и ми бръкна в сърцето.", заяви той.  

Мария Драгнева е от Добрич, на 19 години, завършила е ПМГ "Иван Вазов". Подготвя се кандидатстване в НАТФИЗ. Участието й в "България търси талант" е първото в телевизионен формат.

Припомнете си страхотното изпълнение на Мария Драгнева и ако смятате, че тя е талантът, който търси България, подкрепете със смс нашата съгражданка довечера: