Пътната обстановка в област Добрич към 12 часа

Голяма част от републиканските пътища в областта са проходими при тежки зимни условия, движението е затруднено, като на места се налага шофьорите да изчакват. В областта има само един затворен път - Балчик – КК „Албена”.

Сектор „Животновъдство“ ще получи малко над 22 млн. лв. за изхранване на животните

Сектор „Животновъдство“ ще получи 22 млн. 260 хил. лв. държавна помощ под формата на de minimis. Това заяви министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева по време на видеоконферентно заседание на Консултативния съвет по ...

Общинският съвет на община Добричка ще заседава днес

Редовно заседание на Добричкия общински съвет ще се проведе днес (27 януари), от 13 часа в залата на общината, като в проекта за дневен ред са включени 18 точки.

Свободни работни места в Добрич на 27 януари

Свободни работни места в град Добрич и областта, обявени от Бюро по труда - Добрич:

Честваме пренасянето на мощите на Свети Йоан Златоуст

Св. Йоан Златоуст е един от тримата светители (вселенски учители) наравно с Василий Велики Кесарийски и Григорий Богослов.

Днес е Международният ден в памет на жертвите на Холокоста

На 27 януари се отбелязва Международният ден в памет на жертвите на Холокоста.

Отбелязваме 143 години от Освобождението на Добрич от османско робство

Хаджиоглу Пазарджик /Добрич/ е освобождаван пет пъти от османско робство по време на руско-турските войни на Балканите през 18-ти и 19-ти век.За тези знаменити за нашия град събития ни разказва уредникът в отдел „История на ...

Обстановката в областта към момента е нормална, няма селища без ток и вода

Обстановката в област Добрич към момента е нормална, пътищата са проходими при зимни условия. Няма сигнали за селища без ток и вода. Това съобщиха от Областния съвет за сигурност.

12 са новите случаи на COVID-19 в област Добрич

827 са новите случаи на коронавирус у нас за последните 24 часа. Положителни са 5,3% от направените 15 656 теста, показват актуализираните данни на Единния информационен портал към полунощ.

Пътната обстановка в област Добрич към 7 часа

Всички републикански пътища са проходими при зимни условия, няма навявания и заледени участъци. Това съобщиха от Областното пътно управление.