Вкараха в ареста 35-годишна крадла

35-годишната Р. С. от Варна е задържана за извършена кражба, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Черноземът в Добричко поскъпва напролет

Пролетната кампания ще раздвижи пазара на земеделска земя в Добричко и цената на чернозема вероятно ще продължи да расте, каза брокерът Божанка Костова за БТА.

Временно е затворено Инфекциозно отделение в болницата в Добрич

Отделението по инфекциозни болести в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич временно не работи, научи Добрич онлайн от изпълнителния директор на лечебното заведение д-р Светозар Байчев.

На 25 януари ще е извънредната сесия за решаване за кредит за блок "Добрич"

Извънредно заседание на Общинския съвет на Добрич ще се проведе на 25 януари, петък, от 9 часа в заседателната зала в Общината, съобщи за Добрич онлайн председателят му Иво Пенчев.

Съветниците от ГЕРБ предлагат осигуряване на 1 550 000 лв. за блок „Добрич“, без да се променят заложените ...

Групата общински съветници от ПП ГЕРБ в Общински съвет град Добрич направи предложение във връзка с обсъждането на проекта за бюджет на Община град Добрич за 2019 година.

За над 1 милион лева обновяват сградата на ОУ „Христо Ботев“ в Добрич

Община Добрич обяви обществена поръчка за извършване на строително-монтажни работи по реконструкция и обновяване на образователната инфраструктура на сградата на основно училище „Христо Ботев”.

Инициират провеждането на нова извънредна сесия за решаване за кредит за блок „Добрич“

Общински съветници от пет политически сили - „Атака“, БСП, Реформаторски блок, АБВ и ДПС, представени в Общинския съвет на Добрич, ще инициират провеждането на ново извънредно заседание във връзка с довършването на блок ...

Иво Пенчев: Радвам се, че БСП идентифицира мен като основен политически противник

Съветниците на БСП не са ме подкрепяли за този пост като начало и те нямат абсолютно никакво право да ми искат оставката. Категорично не приемам техните аргументи, че моят морален ангажимент предопределя една оставка.

Общинските съветници на БСП искат оставката на председателя на ОбС Иво Пенчев

Мисля, че е въпрос на морален жест председателят на Общинския съвет да си подаде оставката, съобщи на пресконференция общинският съветник от БСП арх. Емилия Добрева.

Кредитът трябваше да е освен за блок "Добрич" и за инфраструктура, за това ГЕРБ не го подкрепи

Председателят на Общинския съвет на Добрич Иво Пенчев пред Добрич онлайн