Професионални тапицерски услуги "ВИКИ" гр.Добрич

Извършваме тапицерски услуги на територията на Добрич, Варна и областта. Претапициране на мебели, калъфи за мебели, ремонт на матраци, автомобилна тапицерия. Изработка на кори на врати, волани, седалки, тавани, и подови настилки. Изработка на авто-калъфи по поръчка. Изработка на мека мебел, чадъри и др. Осигурен транспорт.

За контакти

гр. Добрич, ПК: 9300,

0896 835 109

viki_tapiceria@abv.bg

Професионални тапицерски услуги "ВИКИ" гр.Добрич