DS Home стартира програма „Подарък при закупуване на машинна мазилка“ и „Карта за лоялни клиенти“

Разговаряме с г-н Красимир Иванов – търговски директор на DS Home

Въпреки пандемията, в ДГ „Първи юни“ в Добрич работят по различни проекти в подкрепа на децата

Над 100 деца посещават всеки ден детска градина "Първи юни", №17, в Добрич. След 4 януари животът в групите вече е по-пълнокръвен, но в коридорите е непривично тихо, тъй като не се допуска контакт между отделните групи.

Големите мечти и цели на едно малко момиче

Чужбина – мястото, което ти отнема роднините, приятелите и всичко хубаво, което имаш в твоята мила страна.

Светослав Петков и Йоанна Дукова: За котките с любов и грижа

Днес Ви срещаме с двама млади хора, които влагат цялата си душа и сърце в грижата за животни в беда. Те са Йоанна Дукова и Светослав Петков. Двамата са помогнали на десетки котки от Добрич.

Магията на народните танци завладява все повече млади хора

Магията на народните танци запленява все повече млади хора. Някои, от които дори избират хореографията като специалност, която да изучават за висше образование.

Ангелина Иванова: Фотографията е моето успокоение, правя го с много любов и цялото си сърце

Всички знаем, че каквото видим с очите си трудно можем да го пресъздадем дори на лист хартия. Колкото и да се пише за него, да се рисува, то никога не е същото, както през нашият поглед. Блясъкът, който виждаме ние го няма, но за една ...

Руслан Йорданов: Бих отишъл отново в Доминикана, там наистина е рай!

Казват, че когато Христофор Колумб е открил Доминикана, възкликнал, че никога не е виждал по-красиво кътче на земята. “И е бил абсолютно прав!” – категоричен е Руслан Йорданов.

От Добрич до Санкт Петербург – за мечтите на един актьор

Той е на 20-сет години и е от Добрич. Студент – първокурсник е в Руския държавен институт за сценични изкуства в Санкт Петербург.

Велизара Петкова и Стефан Сърчаджиев: За магията на театъра и любовта

Те са млади, красиви, влюбени в театъра и един в друг. Те са Велизара Петкова и Стефан Сърчаджиев. Двама актьори, избрали да творят и да се развиват в малкия град. Те ни разказват за работата си в Драматичния театър „Йордан Йовков” ...

Надежда Александрова: С много любов е направено всяко едно мое сладко изделие

От мексиканската кухня до любимите на всички сладки изделия, Надежда Александрова от Добрич е пример за това, че в кулинарията няма граници.