Ясни са победителите в Националния конкурс за стихотворение по картина на Георги Петров от Добрич

Обявиха резултатите от Националния конкурс за стихотворение по картината „Пазачът на зимното вдъхновение” на Георги Петров от Добрич.

Културен афиш на Община град Добрич за периода 21 - 27 януари

21 януари11 часа:Място: Народно читалище „Пробуда – 1939 г.“ Възстановка на обичая БабинденОрганизатор: Народно читалище „Пробуда – 1939 година“.

Любители на фолклора ще се изявят в Международен фестивал на танцовото изкуство в Кранево

Третото издание на Международен фестивал за танцово изкуство – Кранево 2019 ще се проведе в курортното село. Основни организатори на мащабното събитие са Христо Димитров - фондация „Българе“, и Мая Бърдарова - клуб за народни ...

Драгни Драгнев отбелязва своята 80-годишнина с премиера на нова книга

Творческа вечер на поета, белетриста и драматурга Драгни Драгнев ще се проведе на 24 януари т. г. от 17.30 ч. в Художествена галерия – Добрич.

25 януари е крайният срок за заявки за участие в областен конкурс рецитал „За да я има България“

На 25 януари изтича срокът за подаване на заявки за участие в Областен конкурс рецитал „За да я има България“, организиран от Община град Добрич и ДТ „Йордан Йовков“.

Димитър Узунов представя книга за гордостта на Добрич - хандбален клуб „Добруджа“

Журналистът Димитър Узунов представя книгата си „60 години хандбален клуб „Добруджа“ – гордостта на Добрич"

НЧ „Добрич – 2017“ организира конкурс „Добруджа търси таланти“

Проектът е иницииран от НЧ „Добрич – 2017“, с председател Николай Нейчев, и ще се проведе във всяка от общините в областта, съобщават от Областна администрация.

Ина Кънчева и Людмил Ангелов представят концерт в Добрич

На 7 февруари от 18.00 ч. в Огледална зала "Нели Божкова" Община град Добрич ще подари на любителите на стойностната музика един невероятен концерт на известните Ина Кънчева - сопран и Людмил Ангелов - пиано.

Награден късометражен филм прожектират в Добрич

“Нощни светлини и бягащи риби” е късометражна прожекция, спечелила награда за сценарий на второ издание на фестивал на театралното и филмово изкуство "Невена Коканова" през 2015 г.

Седмица на българското кино организира Регионална библиотека "Дора Габе"

Седмица на българското кино в библиотеката По повод 13 януари - Ден на българското кино, Регионална библиотека „Дора Габе” организира Седмица на българското кино с прожекции на филми от колекция ЗЛАТНИТЕ БЪЛГАРСКИ ФИЛМИ.