Попълниха "Книгата за рекорди на Гинес" за 2022 година

От кучето с най-дългите уши до най-високия тийнейджър в света, Книгата на Гинес разкрива последните си рекордьори в изданието си за 2022 г.

Местата без вода в областта днес (24 септември)

ВиК - Добрич уведомява своите клиенти, че днес (24 септември) без водоподаване ще бъдат:

Свободни работни места в Добрич на 24 септември

Свободни работни места в гр. Добрич и областта, обявени от Бюро по труда – Добрич:

39 са новите случаи на COVID-19 в област Добрич

1835 са новите случаи на коронавирус при направени 20 996 теста, сочат актуализираните данни на Единния информационен портал.

Спасителната акция продължава: Доброволци се включват в издирването на мъжа, изчезнал в морето край Каварна

След дни търсене по въздух и вода, операциите по издирването на мъжа, който изчезна в морето край Каварна са прекратени. Към момента няма никакъв резултат, но неговите близки и приятели не се отказват.

Търговски комплекс с модерно кино ще бъде изграден на мястото на бившия обувен завод в Добрич

До месец ще бъде готов и входиран в общината проектът на най-новия и модерен търговски комплекс в Добрич, който ще бъде разположен на мястото на бившия обувен завод. Това съобщи за Добрич онлайн собственикът на обекта Антон Ненов. ...

Две деца с Ковид-19 са настанени в добричката болница

48 души с коронавирус са настанени в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, сред тях са и две деца, съобщи за Добрич онлайн директорът на лечебното заведение д-р Георги Желязков. 42-ма от пациентите са в Ковид сектора, ...

Четири добрички читалища ще отбележат Европейския ден на езиците – 26 септември

Народните читалища „Йордан Йовков - 1870 година“, „Мевляна – 2012“ , „Български искрици – 2016“ и „Добрич – 2017“ обединиха усилията си в реализацията на мероприятията по отбелязването на Европейския ден на езиците.

Военноморските сили възобновяват търсенето на 48-годишния мъж, изчезнал в морето край Каварна

Военноморските сили, по искане на областния управител на Добрич Васил Карапанчев, възобновяват търсенето на 48-годишния Светозар Стоянов, който изчезна в морето край Каварна.

Отменя се концертът на Б.Т.Р и шоуто на ТУТУРУТКА, предвидени за 25 септември

Община град Добрич информира гражданите, че поради Заповедта на Министъра на здравеопазването и произтичащите нови противоепидемични мерки, на 25 септември – Празника на Добрич, няма да се състоят концерта на българската рок – ...