Ученици от Добрич се включват в инициативата Junk Around

Поредицата събития с почистващ характер – Junk Around, които БГ Бъди активен проведе през лято – есен 2020г. на територията на Пловдив се пренася и в Добрич.

Свободни работни места в Добрич на 23 октомври

Свободни работни места в град Добрич и областта, обявени от Бюро по труда - Добрич:

Местата без вода в областта днес (23 октомври)

ВиК - Добрич уведомява своите клиенти, че днес (23 октомври) без водоподаване ще бъдат:

14 са новите случаи на коронавирус в област Добрич

1 595 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие. Това е 17,65 на сто от направените 9 038 PCR теста. Това показват данните на Единния информационен портал към полунощ.

Над 200 добричлии посетиха трудовата борса днес

272 са регистрираните посетители на трудовата борса, която се проведе в Общинския младежки център днес. 40 от тях бяха младежи.

Кметът на Добрич издаде заповед с противоепидемични мерки

Кметът на Добрич Йордан Йорданов издаде заповед с противоепидемични мерки, свързани с нареждането за носене на маски на открити обществени места при струпване на хора и невъзможност за спазване на физическа дистанция от 1,5 м.

6.1 млн. лева данъци и осигуровки заплатиха добруджанци

12 788 добруджанци заплатиха дължимите данъци и осигурителни вноски чрез ПОС терминали на приходната агенция до края на месец септември.

Младежите от „Чудната градина” танцуваха зумба в центъра на Добрич

С флашмоб в центъра на Добрич Фондация „Св. Николай Чудотворец“ започна поредицата от събития в рамките на кампанията „Да останем свързани”, която касае правата на хората с интелектуални затруднения.

Северина Савова: Към момента търсенето на медицински специалисти е факт, както и на работещи в обувното и ...

Към момента търсенето на медицински специалисти е факт, както и на работещи в обувното и шевно производство, коментира директорът на Бюрото по труда в Добрич Северина Савова по време на Общата трудова борса.

Средната продължителност на живота в Област Добрич е 73.1 години

Средна продължителност на предстоящия живот общо за населението на област Добрич, изчислена за периода 2017 - 2019 г., е 73.1 години, като спрямо предходния период 2016 - 2018 г. тя намалява с 0.3 години.