Американска звезда прави кавър на Преслава

Американската поп звезда Kat DeLuna записва хита на Преслава „Как ти стои” на английски език, стана ясно от видео, което разпространи композиторът на песента Кости.

Американска звезда прави кавър на Преслава
Това е първият и единствен засега сингъл, по който Преслава работи с хитмейкъра Кости.

„Как ти стои” се появи на 1 януари 2011 г. и се превърна в един от най-големите хитове в поп-фолка за изминалата година. Той даде и заглавието на албума на Преслава, който излезе през ноември.

След като парчето се превърна в хит, Преслава и Кости имаха идея да пуснат английска версия, но проектът така и не се осъществи. От краткото клипче на Кости става ясно, че кавърът на Kat DeLuna ще бъде с малко по-различен текст от този, с който Преслава изпълнява парчето на английски, а заглавието ще е „Always on My Mind”, пише сп.Нов фолк.

Румънският хитмейкър се е опитал да научи Kat DeLuna на типичните за поп-фолка извивки,към които певицата от латински произход се отнeсла с подчертано любопитство. В клипчето се вижда как тя демонстрира чупки в ханша, типични не само за поп-фолк жанра, но и за латино музиката.

Kat DeLuna прави силен старт в поп музиката с дебютния си сингъл „Whine Up” и през 2007-ма печели отличието за най-добър нов изпълнител на латиноамериканските MTV награди. Миналата година тя беше една от звездите на концерта в Ню Йорк, на който Андреа пя заедно с Кости и Шаги.
 
73bf7f2e72d4_600