Богата спортна програма днес в Добрич

Празничен за феновете на Добруджа съботен ден - любителите на спорта в Добрич днес могат да наблюдават последователно домакинските срещи на хандбалния и футболния отбор на Добруджа.

Богата спортна програма днес в Добрич

От 16.00 часа ХК Добруджа посреща Осъм (Ловеч) в зала "Русалка". Двубоят е от последния кръг на редовния сезон и за добричлии се явява генерална репетиция за започващия след седмица Супер финал. В плейофна серия до 3 победи ще бъде излъчен новият шампион на България, като спорът за шампионското злато от мъжката Национална хандбална лига отново ще бъде между Добруджа и Шумен. Входът за Добруджа - Осъм е свободен.


 

Два час по-късно, от 18.00 часа, футболистите на Добруджа приемат Сливен на стадион "Дружба" в мач от 25 кръг на Източната Б група. 3 кръга преди края на сезона жълто-зелените заемат спасителната седма позиция, но оставането им при професионалистите в много голяма степен минава през трите точки срещу войводите днес. Гостите от Сливен също все още не са спокойни за своето бъдеще, тъй като са само на 6 точки от опасната зона. Това предвещава здрава битка и много емоции през всичките 90 минути.