Преглед на печата

Учителки стават „пеперудки" след час; Лудогорец на две точки от ЦСКА

Преглед на печата

в. „24 часа"



Мистериозен обир на 88 620 лева от банкомат в Созопол
88 620 лв. бяха мистериозно откраднати от банкомат в сградата на общината в Созопол. Устройството е непокътнато, но парите липсват, съобщи бургаската полиция.
Сигнала за кражбата подал в петък управителят на офиса на банката, чиято собственост е банкоматът. Той бил зареден със 120 000 лв. в края на април от служители на фирма за съпровождане на ценни пратки и пари.

В. „Стандарт"


50 от "Пирогов" с 30 бона заплата
Ресорният министър Десислава Атанасова потвърди за големи разминавания в договорите на служителите в "Пирогов". Инспекцията обаче бе прекъсната до понеделник, тъй като изведнъж цялата администрация на болницата излезе в болничен. Според д-р Попов случаят не е изолиран, по подобни схеми се източват и други болници в България.

Надушиха кралете на кокаина
МВР е по петите на двама родни кокаинови босове.
"В момента работим още по документирането на тяхната престъпна дейност. Тук става дума за кокаинови крале, така можем да ги наречем. Говоря за много по-голяма фигура от Таки", заяви МВР шефът Цветан Цветанов.

в. „Труд"

 

До 500 лв. бонус за матура
Просветният министър определи нов ред за заплатите на педагозите
Директорите на училищата ще получат бонус от 50 до 500 лева, ако отлично се справят с организацията на матурите и изпитите за седмокласниците. Парите им са регламентирани в новите правила за работните заплати, подписани от просветния министър Сергей Игнатов.

Овчаров завеща: „Пазете отбора!"

Софийските социалисти избираха вчера нов председател на организацията си. Досегашният шеф на БСП-София Румен Овчаров се оттегли от поста след 12 години начело на червените в столицата. За „наследството" му бяха номинирани 17 души, повечето от които си направиха отвод.

В. „Преса"

Всички магистрали, скоростни и първокласни пътища в България ще станат платени след 2018 г. Идеята е да преминем към национална тол система, след като в страната бъде изградена модерна пътна мрежа, каза регионалният министър Лиляна Павлова.

Лудогорец на две точки от ЦСКА
Лудогорец се доближи на 2 точки до ЦСКА в битката за футболната титла. Тимът от Разград обърна като домакин Черноморец от 0:1 до 3:1. А „червените" загубиха гостуването си на Миньор Перник с 0:2. И двата мача бяха белязани от скандали и оставиха доста въпросителни към съдийството.

в. „Телеграф"
150 лв. секс със семейство
Пътуват до морето заради богати господа
Семейни двойки предлагат платен секс и набират клиентела в нета, установи проверка на „Телеграф". 140-160 лева на час средно излиза поръчването на тандем от мъж и жена за интимни ласки за тройки и четворки вкъщи. Ако доскоро се поръчваха само мадами, то вече по-разкрепостените българи търсят цели семейства. Ескорт двойките могат да бъдат съставени и от професионалисти - проститутка и жиголо.

в. „Монитор"
Учителки стават „пеперудки" след час
На вечер изкарват колкото месечните си заплати в школата
Учителки са започнали да практикуват най-древната професия, като им свършат занятията в училище. Само за няколко часа усамотение с клиенти преподавателките заработвали колкото месечната си заплата в школото. В момента на пазара за платен секс работят 3 начални учителки и една основна, разказа пред „Монитор" Рени Иванова, която е в бизнеса с ласки повече от 25 години. Учителките били от нормални семейства и по нищо не си личало, че имат странични доходи, защото се обличали като всяка средностатистическа жена. Полицията също няма информация за тях, тъй като не работели по клубове или със сводници, а на частно по квартири с тесен кръг от клиенти. Пред мъжете, които идвали за секс, никога не споделяли какво работят, защото, ако някои ги познае или се разчуе, има вероятност да си изгубят официалната работа.