Добрич - домакин на турнир от Държавното първенство по волейбол за юноши

На 19 и 20 май Добрич ще бъде домакин на един от четирите зонални турнира от Държавното първенство по волейбол за юноши - младша възраст. В турнира ще вземат участие отборите на "Добруджа 07", "Виктория волей" Пловдив, "Локомотив 1929" София и "Сливен".

Добрич - домакин на турнир от Държавното първенство по волейбол за юноши

Всички мачове ще се проведат в залата на УСШ в градски парк "Свети Георги". В съботния следобед (19 май) ще се състоят две срещи - от 16:00 и 18:00 часа, а в неделя (20 май) всеки от отборите ще изиграе по още два мача с начални часове 09:30 и 11:30, и 15:00  и 17:00.


 

Очаква се до ден-два БФ Волейбол да изготви пълната програма на турнира, която своевременно ще бъде предоставена и на любителите на волейбола от Добрич и региона.


Младите възпитаници на треньора Генчо Цветков се готвят за тази важна квалификация с провеждането на двуразови тренировки в залата на УСШ. След като добричките волейболисти доказаха своето пълно превъзходство над своите връстници от североизточна България, от клуба не крият надеждите си за класиране и сред финалистите на Държавното първенство, както това вече сториха състезателите на "Добруджа 07" при 15 годишните момчета, чийто треньор също е Генчо Цветков.