Да подкрепим Мария! Нека певицата от Добрич бъде талантът, който България търси!

Тя е красива, тя е талантлива, тя е от Добрич! Днес Мария Драгнева е на финал! Зрителите ще определят кой е новият талант на България.

Да подкрепим Мария! Нека певицата от Добрич бъде талантът, който България търси!

След няколко месечна борба, из между стотиците кандидати от цялата страна само 12 достигнаха до финалната права. Днес един от тях ще стане победител в "България търси талант".



 

Предаването по БТВ започва тази вечер (вторник), от 20.00 часа.

 

Напълно заслужено сред финалистите и дори сред големите фаворити за първото място е 20-годишната певица от Добрич Мария Драгнева.

 

Тя е завършила местната ПМГ "Иван Вазов". Подготвя се за кандидатстване в НАТФИЗ.

 

Участието й в "България търси талант" е първото в телевизионен формат.

 

В първия кръг тя получи три пъти категорично "да" от взискателното жури с изпълнение на хита "If I Ain't Got You", което прозвуча също толкова силно и чувствено, колкото и оригинала на Алиша Кийс. Най-емоционален в оценката си тогава бе Маги Халваджиян. "На мен ми бе супер нежно и хубаво през цялото време. Освен, че изглеждаш добре и си хубава, имаш огромен талант и пееш страхотно. Пееш с чувство и ми бръкна в сърцето.", заяви той.

 

На полуфинала пък Мария впечатли още с появата си на сцената на с ослепитлено красива и стилна визия, след което покори сърцата на жури, публика и зрители с много чувствено изпълнение на "I have nothing" - една от емблематичните песни на наскоро починалата велика певица Уитни Хюстън.

 

Победителят във втория сезон на "България търси талант" ще бъде определен със смс-гласуване тази вечер.

 

Нека подкрепим таланта на Добрич! Мария заслужава да спечели!

 

620x9307001_600