Хванаха четирима пияни шофьори, двама от тях - без книжка

Четирима пияни зад волана хванаха по пътищата на Област Добрич през изминалите почивни дни.

Хванаха четирима пияни шофьори, двама от тях - без книжка

На 9 юни, около 0.55 часа, в близост до МБАЛ Балчик полицейски патрул спира за проверка лек автомобил „БМВ” с пазарджишка регистрация. При извършената проверка за алкохол с техническо средство са отчетени 1,99 промила. Взета е кръвна проба по надлежния ред за химически анализ. В хода на проверката се установява, че шофьорът не притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство. Водачът  Й.И. (20г.) е задържан за 24 часа. Съставен е акт за установяване на административно нарушение.


В събота, около 22.10 часа в село Кочмар, община Тервел, в посока с. Карапелит, автопатрул на Пътна полиция спира за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф”, управляван от Т.Т. - на 55 години, от град Добрич. При извършената проверка за алкохол с техническо средство е установено наличието на 1.29 промила. Взета е кръвна проба по надлежния ред. 

 

За срок от 24 часа е задържан С.Б., на 41 години, от село Безмер. В събота, около 23.00 часа, в гр. Тервел, автопатрул спира за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф”. При извършената проверка с техническо средство, уредът отчита 1,39 промила наличие на алкохол. Установено е, че водачът е неправоспособен и не притежава свидетелство за управление на МПС.


Снощи, около 23:45 часа, по булевард „Трети март” в град Добрич, автопатрул спира за проверка лек автомобил „Опел Кадет”. При извършената проверка с техническо средство са отчетени 1,29 промила алкохол в кръвта.  За срок от 24 часа е задържан водачът на автомобила - Р.П., на 27години, от село Стефан Караджа.