Дженифър Анистън разчита на вазелина

Чаровната "приятелка" Дженифър Анистън не разчита на ултра скъпи кремове, за да поддържа кожата си млада.

Дженифър Анистън разчита на вазелина
42-годишната актриса се пази от бръчките като използва добре изпитана техника, която й струва близо долар. Всяка вечер Джен прави един и същи ритуал  -  маже вазелин под очите си.

Анистън започва деня си с простата и евтина техника, която и осигурява млада и красива кожа. Тя пълни мивката си с вода и  с ледени кубчета, потапя лицето си, за да отвори порите си и да намали подпухналостта под очите си, пише за специалната практика американското списание Now.  

Дженифър не харесва идеятa за пластични операции, защото мисли, че ще изглежда неестествена, затова си има 30-минутен ритуал за красота", разказва източник на изданието. "Тя е много дисциплинирана, когато става въпрос да поддържа младостта си".

След като е измила лицето си, Дженифър  си прави десетминутен масаж на лицето, за да се стегнат мускулите, а малко след това си слага специален крем, който в основата си има витамините А и Е. Финалната стъпка е една лъжица вазелин, която тя нежно разнася под очите си и който напълно изглажда кожата й.

В момента красивата актриса е в Париж, заедно с половинката си, актьорът Джъстин Теру.