Хванаха по един пиян зад волана в Каварна и Тошево, в Шабла - без книжка

Двамата пияни шофьори имат по 24 часа за изтрезняване в ареста.

Хванаха по един пиян зад волана в Каварна и Тошево, в Шабла - без книжка
През изминалата нощ, малко след полунощ, на изход на Каварна, автопатрул спира за проверка лек автомобил „Опел Астра” с добричка регистрация, управляван от 22-годишния В.А. От извършената проверка за алкохол е отчетено наличието на 2.11 промила в издишания от водача въздух. Взета е кръвна проба по надлежния ред. Със заповед за 24 часа е задържан шофьорът. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУП Каварна.

Отново снощи, около 23.10 часа, в град Генерал Тошево автопатрул спира за проверка лек автомобил „ВАЗ”, с добричка регистрация, управляван от 40-годишния Т.К. От последвалата проверка за алкохол с техническо средство, цифровият индикатор отчита 1,48 промила. Водачът е задържан за 24 часа.
 
Вчера, около 14.15 часа, в град Шабла, по улица Долина, е спрян за проверка лек автомобил „Опел Астра”, с немски регистрационни табели. При извършената проверка е установено, че водачът - 21 годишният Т.Т. от град Шабла, управлява автомобила без свидетелство за управление на МПС. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУП Каварна.