Кървава разпра в Безмер прати двама в болница, младеж бере душа

На 23 юни, в 21:50 часа в Районното управление на полицията в Тервел, е получено съобщение от телефон 112 за скандал в село Безмер

Кървава разпра в Безмер прати двама в болница, младеж бере душа

Пристигналите полицейски екипи  установяват на място, че скандалът е възникнал между 18-годишния Е.Р. , Я.Я. на 32 години и А.Б. - на 58 -  и тримата от село Безмер. Спор между Е.Р. и Я.Я. от една страна и А.Б. от друга страна прераства в ръкопашен бой.


 

След нанесени удари по главата и тялото на А.Б., същият при самозащита изважда нож  и нанася порезни рани на Я.Я. по дясната ръка и пробожда в областта на корема Е.Р. С частен автомобил двамата пострадали от хладно оръжие са откарани в Центъра за спешна медицинска помощ в Тервел, след което са транспортирани до добричката болница.  Я.Я. е настанен за лечение без опасност за живота,

 

18 -  годишният младеж е оставен за лечение  в МБАЛ - Добрич с опасност за живота. А.Б. е с множество контузи рани по тялото.

 

Със заповед за 24 часа е задържан 58 – годишният А.Б. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.