Охрана със СОТ - Гаранция за сигурност

Сигурността в наши дни е все по-желано и бленувано усещане. Предвид факта, че живеем в 21 век, всички ние си даваме сметка, че технологиите използвани дори от „дребните“ престъпници са достигнали доста високо равнище, което налага навременна и адекватна реакция от наша страна.

Охрана със СОТ - Гаранция за сигурност

Възможностите, които се откриват пред нас, особено в интернет пространството, по отношение на осигуряване на личната ни безопасност, са изключително много и разнообразни. Кое обаче е нещото, което трябва да наречем водещо при избора ни както на конкретна техника, така и на конкретна марка, а тук възниква и въпроса дали не е най-добре да се възползваме от услугите на охранителна фирма...


 

 Като че ли онова, което фирмата може да ни предложи е най-комплексно, т.е. включва значителна част от уредите, които можем да си купим по отделно, или самото обслужване представлява дейността на тази техника, но по-прецизно и не на последно място – бихме могли да използваме жива охрана...как да направим своя избор?!  Да защитим дома и/или бизнеса си означава да защитим семейството си! Всички си казваме „Пази, Боже!“, когато прочетем поредната криминална хроника или някой ни разкаже за нея...а дали това възклицание ще ни свърши работа, когато ТЕ стигнат и до нас?! ТЕ, престъпниците, са човешки същества, като всички нас, но за жалост, начина по който изживяват дните си рефлектира отрицателно и понякога дори пагубно върху нашето ежедневие.

 

Човек се чувства истински жив и пълноценен, тогава когато адреналинът му е в горните граници, но причината за това не са поредните неприятности, а възможността да си създава удоволствия, от това, че мисълта, за някой който би могъл да посегне на труда му и да срине всичко само с един замах, вече не е на дневен ред!

 Точно това предлага „Гард-Груп“ООД град Добрич. Основната дейност на фирмата е охрана със сигнално-охранителна техника, инкасиране на парични средства и товари, съпровод на акцизни стоки до определени места, физическа охрана. Фирмата има лиценз №1059/25.01.2007г.  да извършва охранителна дейност на основание  чл.5, ал.1 от ЗЧОД, има издадено Разрешение от КРС за използване на обособена мобилна радиомрежа на територията на област – Добрич.

 

            В съответствие с предмета на дейност, фирмата осъществява продажба на сигнално-охранителна техника, монтаж и сервизно поддържане на пожароизвестителни инсталации и видео-телевизионна техника, дистрибутор е на “Сектрон”ООД –гр.София за цяла Североизточна България, както и на  “Телетек”ООД .

            Екипът на “ГАРД-ГРУП”ООД се състои от 24 души, дългогодишни служители, които са назначени съгласно изискванията от ЗЧОД. Основната част от колектива е от създаването на фирмата. Това са изключително  добре обучени и високо квалифицирани охранители.

 

ВидеонаблюдениеВидеонаблюдение Управленската и ръководна дейност се осъществява пряко от двамата управители на фирмата.

“ГАРД-ГРУП”ООД извършва мониторинг и централизирана охрана с технически средства чрез мониторинг-център и автопатрулна дейност, осъществяваща се с 3 автомобила от въоръжени с късо и дълго оръжие охранители. Фирмата разполага и с брониран джип “Чероки”, необходим за извършването на инкасова дейност.

 

На служителите  извършващи невъоръжена, физическа охрана и пропускателен режим са предоставени мобилен апарат за постоянна връзка с мониторинг-центъра и паник-бутон.

 

Към настоящият момент фирмата охранява със СОТ много търговски обекти, офиси, производствени цехове и складови помещения, частни домове, банки /част от които са   УниКредит Булбанк АД, ТБ МКБ Юнионбанк АД, Търговска банка Д АД, ПроКредитБанк АД, БНП Париба Пърсънъл Файненс ЕАД/. Извършва  инкасиране на парични средства на държавни учреждения и частни фирми, осъществява невъоръжена, физическа охрана и пропускателен режим на Административна сграда – пл.”Свобода”№5, производствена сграда на шивашка фирма “РАДА”АД, център за продажба на селско-стопанска техника “АГРО СТАРС”ООД и много други.

Основно предимство на услугите, предлагани от “ГАРД-ГРУП”ООД е, че съставът прилага най-съвременни технически средства в своята охранителна дейност и използва в работата си специално изградени инфраструктурни системи за комуникация и управление. Това позволява при необходимост да бъде включен целия потенциал на фирмата за ефективна защита на клиентите и служи успешно за осъществяване на системен контрол в работата на охранителите.

Контакти:

гр. Добрич

пл „Свобода“ №5 /високото тяло, 24 часа в денонощието /

ет.11 стая 1104 

тел.: 058/ 600 876

GSM: 0899 855 603

e-mail: gard_grup@abv.bg