Известната руска актриса и певица Альона Биккулова се представя в Добрич

Община Добрич, Руският културно-информационен център – София, Национално движение „Русофили” и Форум „България-Русия” организират концерт на Альона Биккулова – театрална и филмова актриса, певица и композитор от Санкт-Петербург, Русия

Известната руска актриса и певица Альона Биккулова се представя в Добрич
Альона Биккулова е един от най-ярките представители на младото поколение изпълнители на романси, руски народни песни и песни за войната. Лауреат е на руските песенни конкурси „Млади гласове” (2003), „Пролетта на романса” (2006)  и др. 
 
Като автор и изпълнител тя е лауреат на Международния фестивал на съвременната православна духовна песен –Санкт Петербург (2008). Носител е на много национални и международни музикални награди. Музицирала е на едни от най-престижните сцени в Русия и Европа. Альона Биккулова е изпълнителка на главните роли в телевизионните сериали "Бандитский Петербург", "Дыши со мной", "Татьянин день", "Вкус граната" и др.

Организаторите на концерта канят обществеността на Добрич на 1 юли (неделя) от 19.00ч. на пл. „Свобода” да се срещнат с Альона Биккулова, чието изкуство винаги радва и вълнува почитателите на музиката.