Добруджа се подсилва с двама опитни футболисти

Освен новите, в тренировките на отбора от Добрич вече участват и вратарят Николай Радомиров, Николай Илиев и Явор Колев.

Добруджа се подсилва с двама опитни футболисти

Тримата дългогодишни футболисти на жълто-зелените пропуснаха първата тренировка, но от следващия ден се включиха в подготовката на Добруджа.


 

Другият вратар на добричлии от изминалия сезон Радосвет Христов е на проби в Спартак (Варна) и утре ще даде отговор дали остава при соколите или ще се завърне на стадион "Дружба".

 

С Добруджа вече тренират и двама опитни футболисти, излезли от школата на Левски, със сериозен стаж в А и Б група. Треньорът Иван Атанасов е работил с тях и познава качествата им. Единият е типичен плеймейкър, а другият играе като централен защитник. Имената им ще бъдат съобщени, след като окончателно се потвърди преминаването им в Добруджа.

 

По отношение на бъдещата селекция новият наставник на отбора Иван Атанасов е категоричен, че приоритет ще имат местните футболисти.

 

С два дни по-рано от първоначално предвиденото ще започне лагерът на Добруджа в Тетевен. Подготовката там ще бъде от 9 до 22 юли. По време на лагера Добруджа ще срещне в контроли три отбора от елита. Освен вече обявените проверки с Етър и Монтана, жълто-зелените ще премерят сили и с Ботев (Враца) в първия си мач, на 14 юли. Останалите контроли на Добруджа след завръщането от Тетевен са срещу Черноморец (Балчик), Калиакра (Каварна), Черно море (Варна) и Септември (Тервел).

 

Ники Илиев и Явор Колев също вече тренират с ДобруджаНики Илиев и Явор Колев също вече тренират с Добруджа