Бразилска фантазия в Добрич

Добричлии ще могат да се насладят на живо на неповторимата красота на екзотичните и горещи бразилски танци, песни и традиции.

Бразилска фантазия в Добрич

Спектакълът "Бразилска фантазия" ще гостува в нашия град на 13 август, от 21 часа, в летния театър.


 

Уникалното шоу включва много танци, страхотна музика, красиви костюми, прекрасни жени, ефектни атракции и ще запали истински огън във всеки зрител. Националната бразилска компания с шоуто си "Бразилска фантазия" ще отведе зрителите на пътешествие през Бразилия - Амазонка и белите дробове на света, със своите племена и легенди, градът на мечтите и щастието - Рио, познат на всички с плажовете си, изключително красивите мулати и мулатки и осмото чудо на света "Карнавал в Рио де Жанейро". Бразилската национална компания е водена от хореографът и арт директор Сезар Камарго - международно известен изпълнител, който е работил заедно с водещи фирми от Oba Oba до Карнавала в Рио, с много телевизионни и филмови изяви по целия свят.

 

Билетите се продават в билетния център на театър "Йордан Йовков" - Добрич. Допълнителната информация за спектакъла може да получите от ТПЦ "Йордан Йовков" на тел: 058 605 573


За група от над 30 души билетите са с 50% отстъпка - 20 лв. Толкова ще струват билетите и ако бъдат закупени през следващата седмица - в периода от 9 до 13 юли (понеделник-петък).

 

brazilci