Четирима нови в Добруджа, днес идва пети

19 футболисти се подготвят с Добруджа на лагер в Тетевен. Днес към тях ще се присъедини още едно ново попълнение.

Четирима нови в Добруджа, днес идва пети

От понеделник отборът от Добрич е на лагер в Тетевен.

 

Условията за подготовка са много добри, заяви старши треньорът на Добруджа Иван Атанасов.

 

Четирима нови футболисти се присъединиха към отбора и са сигурни попълнения. Всички те са със сериозни визитки.

 

Ивайло Димитров е юноша на ЦСКА, роден е през 1990 година, може да играе и по двата фланга на атаката, има опит от терените на А група със Спортист (Своге) и Академик (София), идва от Несебър.

 

В Добруджа ще заиграе и бившият капитан на Пирин (Гоце Делчев) Ангел Маджиров. Той е защитник, роден е през 1987 година, играл е още за Етър и Спортист (Своге), а за последно в елитния Калиакра.

 

Добруджа привлече и юношата на Левски Борислав Илиев. Защитникът е роден през 1988 година. Той е играл за Дунав (Русе) и Спортист (Своге). Идва от отбора от Своге, с който има мачове и в А група.

 

Още един от новите идва директно от елита - от Ботев (Враца). Михаил Петров също е юноша на Левски. Халфът, който е роден през 1986 година, е играл за Конелиано, Спортист (Своге), Академик (София), а през миналия сезон бе в Ботев (Враца).

 

Днес към лагера в Тетевен ще се приседини още един много класен футболист - капитанът на Академик (София) Алек Манолов. Той е роден през 1986 година и е халф.

 

С тяхното привличане селекцията на Добруджа е почти завършена. Наставникът Иван Атанасов обяви, че ще търси единствено още един нападател.

 

В събота Добруджа ще изиграе първата си контрола. Съперници ще бъдат 19-годишните футболисти на Ботев (Пловдив).

 

По време на лагера Добруджа ще изиграе още две проверки, като в тях ще срещне отбори от А група - Етър и Монтана.