Откриват изложба за Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси"

Пътуващата фотоизложба на социалното министерство ще гостува за два дни в Добрич

Откриват изложба за Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси"

Министерство на труда и социалната политика в качеството си на управляващ орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” (ОП РЧР), постави старта на своето Годишно информационно събитие за 2012 г. чрез откриването на пътуваща фотоизложба под надслов „С нас те направиха първата крачка и успяха”. Тя ще посети последователно всички областни градове в страната, а в  Добрич ще гостува на 12 и 13 юли 2012 г.


 

В рамките на фотоизложбата, 40 фотографии  разказват човешките истории на съвсем малка част от над 650-те хиляди българи, възползвали се от възможностите по ОП РЧР и представя резултатите от успешни проекти, реализирани в рамките на 141 схеми, финансирани със средства от оперативната програма.

 

Пламен Начков – директор на ДРСЗ - Варна, заместник-областният управител Катя Ганова  и кметът на Община Добрич Детелина Николова  ще открият пътуващата изложба на 12 юли 2012 г от 11:00 ч.  на площад «Демокрация» пред  Драматичен театър.

 

Подробна и актуална информация за пътуващата фотоизложбата „С нас те направиха първата крачка и успяха” е публикувана на информационият уеб-сайт на Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси”: www.esf.bg.