"Битка на рекламите" в Албена

От 12 до 16 септември т.г., в курорта Албена ще се проведе тринадесетото издание на Фестивала на Българската Асоциация на Комуникационните Агенции – ФАРА 2012

"Битка на рекламите" в Албена

Целта на фестивала е да направи преглед на постиженията на българската реклама през 2011 и 2012 година и да отличи най – добрите сред участниците в отделните категории. Мотото на проявата тази година е „Битката на рекламите”.


 

Във фестивала могат да участват всички реклами и рекламни кампании, публикувани, излъчвани, организирани в периода 01.01.2011 - 29.07.2012 г. и неучаствали в съответната категория в предишни издания на фестивала. Заявки за участие ще сеприемат до 31 юли 2012 в 28 категории – 23 творческии 5 медийни.

 

Церемонията по награждаване на победителите ще се състои на 15 септември във Вариете–театър Албена, на която ще бъдатвръчени и трите големи отличия «Творческа агенция на годината», «Медиа агенция на годината» и «Рекламодател на годината».

 

Всички реклами, участващи в конкурсната програма на Фестивала, ще бъдат представени на изложба, разположена във фоайето на вариете Албена.